Nuffnang

PERHATIAN!!

------------------------------------MAINTENANCE MODE------------------------------------------ I LOVE ANONYMOUS !

Iklan Nuffnang

Thursday, July 18, 2013

Info HOT - bebeh hot dan cute Sarah Hyland #edisi cuci mata

Sarah Hyland yang cute hot ni telah berkecimpung dalam dunia lakonan seawal umur 5 tahun. Cool siot? Hyland lahir pada 24 November 1990. Hyland telah membintangi 11 film termasuk Scary Movie 5 yang sangat menakutkan tu dan 12 television series termasuk Modern family .

#sila layan gambar hot cute ni.



Info transport - why we must use BUS ? #edisi jamm

Sekeping gambar sudah cukup menunjukkan mengapa kita perlu menggunakan bas awam. Ditambah lagi jamm teruk setiap hari. semua ni salah kerajaan.!

#no offence bro


Wednesday, July 17, 2013

Info LOL - future iPhone sim card ! #wajib tahu

Ini memang LOL dan awesome. so kepada pengguna android sila beralih ke iPhone. tidak perlu sim segala.

#edisi lawak pagi


Info tempat - permandangan dari Eiffel Tower !

Kalau korang pergi paris tempat first yang kena pergi mesti tempat ni. Bukan nak sembang lebih tapi tengok dari gambar pun dah amazing.

#amazing edisi superb. eh?



Info tempat - Snake river yang amazing !

The Snake River and canyon near Twin Falls, Idaho

#ada masa nanti nak pergi tempat macam ni.


Info respek - Thumbs up Meet Conner !

Sila google nama budak ni kalau nak tahu lebih lanjut. nama budak cool ni Meet Conner umur 9 tahun. budak ni atlit muda yang sanggup jaga adik dia si Cayden umur 7 tahun. Cayden menderita penyakit Cerebral Palsy tapi Conner still having a good time and take care adik dia.


#kalau korang sanggup buat memang terbaik dalam hidup.


Info respek - Thumbs up James Harrison !

James Harrison you are my hero !

#Gwa pun baru derma darah dua kali. itu pun tak rare. ok nvm.


Info LOL - awas ada mata memerhati !

Kepada parents di luar sana, ajar anak anda bagus-bagus.

#tak boleh nak komen lebih. LMAO


Info orang - Penjual gerai yang cool ! #bukan sekadar k-car

Jangan terkejut bila nampak benda ni masa pergi bazar nanti.

#edisi seller tahap cool


Tuesday, July 16, 2013

Info Kreatif - lukisan 3D yang sangat awesome !

Lukisan ni kalau korang boleh buat memang terbaik gila !

#lukisan edisi tahap dewa by artist JJK Airbrush


Info santai - the biggest mistake by most human beings

Kalau korang rasa betul.  ini la puncanya fitnah bertabur merata tempat !

 #Memang betul pun


Info transport - Bila guna rim rota tak dijaga #tambah-tambah lagi tak ORI JEPUN

Hanya mampu meratapi .

#lain kali beli rim original punya. less problem


Info orang - CR7 edisi respek ! # kepada CR7 haters !

Bagi gwa mamat ni memang football player era modem yang sangat superb ! Tapi still ramai yang hate CR7. 

#why ??

# Tak boleh nak paksa suka !

Info orang - Pemain DotA 2 yang super cool ! #DK Burning

Mamat dekat bawah ni merupakan pemain DotA 2 dari china yang dikira sebagai PRO dan mewakili team DK (Dragon Knight). Haircut baru mamat ni memang kool ! serius thumbs up !

#Edisi gamer terbaik !


Info transport - Game kereta yang terbaik ! # Malaysia tidak ada lagi

Kalau yang rasa-rasa juara drift dekat kedai-kedai game tu cuba rasa ni pula. ! AE86 pandu secara live

#lebih nikmat dari games pc/ps/xbox dan seangkatan dengannya !


Info transport - Motor edisi santai

Rasa superb naik motor ni?

#jangan tengok lain-lain dah la


Info haiwan - Bila Kucing Menjadi Sesumpah !

Ini la jadinya kalau kucing menjadi tersangat santai dan manja ! 


# BTW nak kucing macam ni satu .. kah kah kah