Nuffnang

PERHATIAN!!

------------------------------------MAINTENANCE MODE------------------------------------------ I LOVE ANONYMOUS !

Iklan Nuffnang

Thursday, July 18, 2013

Info transport - why we must use BUS ? #edisi jamm

Sekeping gambar sudah cukup menunjukkan mengapa kita perlu menggunakan bas awam. Ditambah lagi jamm teruk setiap hari. semua ni salah kerajaan.!

#no offence bro


Wednesday, July 17, 2013

Info LOL - future iPhone sim card ! #wajib tahu

Ini memang LOL dan awesome. so kepada pengguna android sila beralih ke iPhone. tidak perlu sim segala.

#edisi lawak pagi


Info tempat - permandangan dari Eiffel Tower !

Kalau korang pergi paris tempat first yang kena pergi mesti tempat ni. Bukan nak sembang lebih tapi tengok dari gambar pun dah amazing.

#amazing edisi superb. eh?



Info tempat - Snake river yang amazing !

The Snake River and canyon near Twin Falls, Idaho

#ada masa nanti nak pergi tempat macam ni.


Info respek - Thumbs up Meet Conner !

Sila google nama budak ni kalau nak tahu lebih lanjut. nama budak cool ni Meet Conner umur 9 tahun. budak ni atlit muda yang sanggup jaga adik dia si Cayden umur 7 tahun. Cayden menderita penyakit Cerebral Palsy tapi Conner still having a good time and take care adik dia.


#kalau korang sanggup buat memang terbaik dalam hidup.


Info respek - Thumbs up James Harrison !

James Harrison you are my hero !

#Gwa pun baru derma darah dua kali. itu pun tak rare. ok nvm.